Kliknite na sliku za povećanje:

Slaba hara:

Dobra hara:

Razne Hare:

Razne Hare:

HARA

Trodnevni seminar rada na tijelu namijenjen svima kojima je izazov susret i rad na HARI – HAROM. Dobrodošli shiatsu praktičari, fizioterapeuti, bodywork terapeuti i ... ostali!.

HARA kao životni & misaoni princip Istoka. Centar. Mojeg svijeta, univerzuma, intuicije, instinkta. Svjesnost. Prisutnost. Povjerenje. Snaga bez granica. Ljepota finih informacija bez granica. Lakoća i osmijeh. Ravnoteža. HARA kao put razumijevanja funkcioniranja ljudskog tijela, zdravlja, sklada poretka svemira u ljudskom tijelu, kao podrška lakoći i radosti života aktiviranjem i oslobađanjem životne sile i to u samom centru mojeg univerzuma! U HARI!

Cilj seminara: ZDRAVA HARA praktičara/terapeuta, ZDRAVA HARA primatelja.

ZDRAVA HARA životno je važna za slobodnu komunikaciju i protok na svim nivoima i međunivoima, za fizičko i duhovno stanje te rast i razvoj čovjeka. ZDRAVA HARA je more Ki-a, jezero moći, more informacija. Ima dobar tonus, elastičnost i mekoću, živa je. Hara znači i prisutnost, snagu, potencijal, opuštenost. Kad djelujemo iz HARE, kad živimo i komuniciramo iz HARE cjeloviti smo, imamo kontakt s osobnom moći, osobnim potencijalom i osobnom snagom. U tretmanu, rad iz hare daje nam jasnoću i osjećaj lakoće dok tretiramo HARU primatelja.

Seminar uključuje rad na kompletnom sustavu i to: PMK (prednjem medijalnom kanalu), SMK (stražnjem medijalnom kanalu), donjim čakrama, donjem i srednjem grijaču, dijagnostičkim zonama, rad na svim organima smještenim u području HARE te rad na strukturi zdjelice. Kroz sva tri dana na seminaru radimo meditacije, vježbe disanja za HARU, Do-In vježbe i tretmane HARE s velikom pažnjom i poštivanjem, svjesni da radimo duboko, na nezaštićenom i vrlo osjetljivom dijelu tijela (duboko u HARI pohranjene su sve povrede zbog traumatičnih iskustava poput zlostavljanja). U tretmanima koristimo tehnike: ampuku, skupljanje, roking, istezanja, pokretanje detoksikacije radom na koži abdomena, tehniku VRATA VJETROVA – točke čiščenja, rad na organima, strukturalne tehnike za rad na zdjelici preko HARE, fascijalni tretman HARE.

Podrška radu na HARI su i PROPRIOCEPTIVNE (PC) vježbe i proprioceptivna svjesnost koja nas vodi u nova iskustva drugih dimenzija te razvija izuzetne osjete i čula. U radu s HAROM važna je sposobnost osjeta finih vibracija koja se povećava proprioceptivnim vježbama. PC vježbe aktiviraju proprioceptivni sustav - dio živčanog sustava koji kontrolira, podržava i vodi ka fizičkom, emocionalnom i duhovnom poravnanju, poravnanju fizičkog i energetskih tijela. Ovo su vježbe otpuštanja stresa, relaksacije, oslobađanja i povećanja životne sile. Podrška su slobodi pokretljivosti i svjesnosti rada na HARI HAROM.

Voditelj seminara:
Zlatko Pavlinić / Shiatsu i Shin Tai praktičar i učitelj/

Nakon seminara polaznici dobivaju potvrde o završenom seminaru.

Cijena seminara: 1.800,00 kn
Plaćanje na žiro račun Shiatsu Zagreb ili gotovinom na seminaru. Podatke za uplatu javljamo po prijavi.


091 592 39 13

zlatko.shiatsu@gmail.com

Kliknite na sliku za povećanje:

Hara vrata vjetrova:

Hara vježbe:

Hara vježbe za parove:

Razne Hare: